Bize Ulaşın

Kule vinç satın alma, kiralama yada servis ihtiyaçlarınız için lütfen aşağıdaki iletişim numaralarından bizi arayınız.

+ 90 530 514 59 98

info@kulevinci.com

Tower Crane In Serbia

кула кран

ТКЕ торањски кранови, светски бренд..
Наша компанија, која има 27 година искуства у индустрији торањских кранова. Данас се поноси отварањем према светском тржишту. Ми смо компанија која стално прати иновације и придаје значај иновацијама и истраживању и развоју.
ТКЕ Товер Цране, који данас опслужује више од 20 типова Товер Цране производа, такође има за циљ да повећа свој асортиман производа, да ради на пројектној основи, да задржи задовољство купаца на првом плану пружањем техничке подршке за све регионе света.
У сталном смо контакту са нашим клијентима који раде са нама и настављамо да их подржавамо до краја пројекта.
ТКЕ Товер Цране нуди решења за све потребе за сваки пројекат. Зато што се ТКЕ, Товер Цране, састоји од тима високо квалификованих инжењера, техничара, оперативног и продајног особља са широким знањем и стручношћу у индустрији.
 
Наглашавајући квалитет и поузданост, ТКЕ торањски кран се поноси својом способношћу да испоручи прави торањски кран по правој цени у право време.
 
Као ТКЕ, већ дуги низ година радимо у индустрији торањских дизалица, како у продаји, тако иу лизингу и техничкој служби, и настављамо то да радимо.
 
Ово искуство које смо стекли као резултат много година било је ефикасно у обликовању ТКЕ торањских дизалица које смо произвели.

ТКЕ Товер Цране има међународне сертификате. Такође поседује ЦЕ, ИСО 9001, ИСО 14001, ЕАЦ сертификате.
 
Посвећени смо раду са нашим клијентима како бисмо обезбедили прилагођене дизалице за њихове индивидуалне потребе пројекта.
 
До тачке до које смо данас дошли, извозили смо у земље као што су Гана, Буркина Фасо, Алжир, Грузија, Северни Ирак, Србија, Казахстан, Узбекистан, Пољска и Кипар.

ТКЕ торањски кран је прави избор за ваше пројекте.

Yeni Haberler

TKE 7018 Kule Vinç

TKE Kule Vinçten yeni ürünler

TKE Kule Vinç Kuzey Irak`ta

TKE Kule Vinç Burkina Faso`da..

GANA` dayız

Gürcistan`a gidecek olan 7018 Tip..

Fas/Cassablanca`dayız..

Cezayir`e 4 adet TKE 5030 Tip..

Azerbaycan Bakü`deyiz..

TKE 6512